Samarbejdspartnere


Vores leverance er på "Olympisk niveau" og med det som ambition, har vi etableret et stærkt samarbejde med virksomheder der leverer fra samme hylde.

Scandinavian Executive Institute (SEI)


Masterclass med top proffesorer fra Insead eller IMD, leveres af SEI. Disse inspirerende og lærerige masterclass, benytter vi som input til vores netværkshold. Generelt er vi afholdende med at invitere indlægsholdere til vores netværksmøder. Istedet deltager vi på to årlige Masterclass á ca. 8 timer med SEI, hvor vi alle får en tilstrækkelig relevant "vitamininsprøjtning", der rent faktisk kan løfte den enkeltes kompetenceniveau og inpsirere hele netværksholdet til yderligere diskussioner.

Cycling Business Network


Når samtalen skal have ny dimension, kan man f.eks. vælge at flytte den ud på landevejen. Cycling Business Network er vores samarbejdspartner, når netværksmøderne flyttes væk fra mødebordet. Vi deltager i særligt udvalgte træningsture, hvor netværk er i højsædet, men hvor muligheden for at få pulsen op også er til stede. En stærk kombination. CBN står også for vores eksklusive netværksture, hvor profiler fra begge netværk mødes.

Fordelen ved samarbejdet uanset om du er medlem af CBN eller Winning Teams netævrkshold er, at du får meget mere med i pakkeprisen, både hvad angår netværksrelationer og fagligt indhold.