Executive Forum – Masterclasses med unik og aktuel viden

Særpris for medlemmer hos Winning Team

Viden leveret af nogle af de bedste undervisere i verden fra INSEAD og IMD.


Professionelt eksekveret af vores samarbejdspartner

Scandinavian Executive Institute, SEI


Et særtilbud til vores medlemmer

Executive Forum er et eksklusivt læringsforum for skandinaviske ledere, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du unik viden og inspiration fra professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, der alle med hver deres indgangsvinkel giver et bud på, hvordan nye trends og vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Program 2021

København

Erin Meyer INSEAD

NY DATO: Den 26.9. kl 10-16

Ledelse og samarbejde på tværs af kulturer

Senior Affiliate Professor INSEAD, Erin Meyer – international kapacitet inden for international ledelse samt toneangivende HR-ekspert og business skribent

Howard Yu IMD

Den 16.6. kl. 10-16

Strategisk ledelse

IMD-professor Howard Yu – prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og digitalisering.

Nathan Furr INSEAD

Den 14.10. kl 10-16

Innovation – Få større innovativ kapital i virksomheden

Nathan Furr – INSEAD Professor samt international anerkendt forsker og prisvindende forfatter inden for innovation og strategi.