'Foredrag


Vi holder tre forskellige foredrag, der hver udkommer i et utal af variationer - alt afhængig af hvem der skal lytte, lære og inspireres. Foredrag er en fantastisk "eye opener", når det handler om at flytte mange menneskers perspektiv på en gang.

”Det handler om at være et team i en konkurrencesituation”

 

Det er de færreste organisationer der ikke befinder sig i en konkurrencesituation eller en situation hvor kravene øges betydeligt fra år til år.

 

Men hvem klarer sig bedst og hvorfor? Hvem vinder, når konkurrencen er knivskarp og der reelt ikke er forskel på konkurrenterne og dit hold? Hardwaren er ens, vi benytter samme software, vi har fået de samme uddannelser, vi er lige oplagte og motiverede – vi har oven i købet samme målsætning..! Hvad er det der adskiller vindere fra resten, når alle parametre er ens? Dette og mange andre essentielle spørgsmål omkring at skabe en vinderkultur med vinderteams, vil du få svar på i foredraget.

Vinderteamet


Hvordan går man fra “bare at være et team”, til at blive et vinderteam, der skaber ekstraordinære resultater og sikrer solid bundlinje? Dette og flere andre spørgsmål, får du svar på I Victor Feddersens foredrag ”Vinderteamet”.

 

Du får et af landets bedste foredrag omkring emnet at etablere og vedligeholde vinderteams og dermed at skabe en vinderkultur.

 

Når Victor Feddersen går på scenen, vil du opleve en foredragsholder med en konkret og brugbar viden og erfaring omkring emnet, der engageret, passioneret og med god humoristisk sans, bringer dig ind i et univers du kender så godt fra din dagligdag.

 


Vinderkultur - også i modvind


Emnet er højaktuelt. Titlen siger alt. Det er når det er svært, at vinderkulturen, skal kunne holde forretningen oppe. Unikke historier fra henholdsvis LEGO og Guldfireren, bindes sammen i dette workshoplignende foredrag. 


At skabe organisationer bestående af vinderteams er en stor udfordring og et mål for de fleste virksomheder. Men hvad sker der når vi møder kraftig modvind? F.eks. i form af konjekturudsving, dygtige konkurrenter, digitalisering, politiske beslutninger, mm. Det kan også være internt opståede udfordringer som f.eks. øget medarbejder churn, dalende motivation, splid, interne magtkampe, mm. Uanset om det er udefra eller indefra kommende modvind, kræver det et beredskab at imødegå modvinden og opretholde vinderkulturen, som er den stærkeste driver for succes.

Fremtidens vindere


Et foredrag om talentudvikling. Store bedrifter, succesfulde karrierer eller store mesterskaber vindes ikke på talent alene – de vindes på den rette indstilling og stærkt samarbejde.

 

Eliteidrættens største udfordring er at finde talenterne og motivere disse til at arbejde hårdt og metodisk i mange år. – Erhvervslivet og topidrætten står overfor samme udfordring.

 

Udfordringerne er mange:

- At identificere talentet

- At forløse talentets potentiale

- At skabe bevidsthed hos talenter om, hvad vejen til toppen byder på.

- At få bevidstgjort at det kræver lige dele talent og den ”rette indstilling”, for at nå toppen og derved skabe en attraktiv, ambitiøs og realistisk høj målsætning for talentet selv.

- At få klargjort, at talent ikke er tilstrækkelig, men at der skal arbejdes med en bevidsthed omkring toppræstationsmønstre og proaktiv planlægning.

- At få dygtige individualister til at arbejde i et team. Et talent kan sikre nogle sejre, men teamwork sikrer at vi sammen vinder mesterskaberne.

 

Victor Feddersen fortæller sin historie og videregiver sine erfaringer i et custom-made foredrag tilpasset jeres organisation. Parallellerne bliver indlysende. Det er svært ikke at lade sig begejstre og inspirere.

 

Guldmedaljer vindes i hverdagen – ikke på finaledagen...