TEAM APOLLON


Team APOLLON bliver et hold bestående af CxO's eller lignende, som er ca. samme sted i livet. Holdets medlemmer kommer fra forskellige typer virksomheder, store som små og ligledes fra forskellige brancher.


Netværksholdet skal være en sammensætning, som du ikke finder andre steder i dit erhvervsliv - eller andre steder i dit liv.


Du skal møde en konstellation der stiller andre typer spørgsmål og giver dig nye nuancer af svar, således at du får nye vinkler på dine problemstillinger og udfordringer. Du skal altid gå beriget hjem fra et møde.


Mødekalenderen kommer primært til at bestå af 6 udbytterige netværksmøder. Som udgangspunk á 3 timer pr. møde (kan folænges hvis holdet ønsker det). To møder forlænges af en middag. Første og femte møde.


Mødedatoer

Tirsdag den 8.2.22 kl. 15-21

Onsdag den 23.3.22 kl. 15-18

Torsdag den 21.4.22 kl. 15-18

Tirsdag den 7.6.22 kl. 15-18

Onsdag den 17.8.22 kl. 15-21

Torsdag den 29.9.22 kl. 15-18


Ud over ovenstående har holdet mulighed for at deltage i alle andre berigende mødeaktiviteter, som du finder under "Aktiviteter" her på sitet.


Personer som er i spil til dette hold, vil blive præsenteret herunder, med link til den enkelte persons LinkedIn profil og website for den virksomhed personen repræsenterer.


Se hvad andre siger om deres netværkshold hos Winning Team.


Det er kun personer med direkte link til denne side, som kan se indholdet.


Du opfordres til at behandle nedenstående oplysninger med diskression.